Point & Click -salget giver 10 spil på skift


Der har været en interessant trend med mindre udviklere og udgivere, der går sammen om delte kampagner, og en anden, der dukker op i denne uge, er Point & Click Sale på Switch eShop. Det er live nu, og en gruppe på 10 spil i genren er med rabat, der kører frem til 6. oktober kl. 8:00 Pacific / 11:00 Eastern / 16:00 UK / 17:00 CEST.

Her er tilbudene.

Spil Pris
Uvist $ 12,74 / € 12,74 (15% rabat)
Sam & Max Red Verden $ 15,99 / € 13,59 (20% rabat)
Længslen $ 11,24 / € 11,24 (25% rabat)
Vagtpligt $ 4,99 / € 4,99 (50% rabat)
Hero-U: Rogue to Redemption $ 9,99 / € 9,99 (50% rabat)
Nelly Cootalot: Fugleflåden $ 9,99 / € 9,99 (50% rabat)
Thimbleweed Park $ 7,99 / € 7,99 (60% rabat)
Gibbous – Et Cthulhu -eventyr $ 5,99 / € 5,99 (70% rabat)
Lair of the Clockwork God $ 4,99 / € 4,49 (75% rabat)
Jenny LeClue – Detectivu $ 5,99 / € 4,99 (76% rabat)

Nogle ret gode muligheder der, hvis du er fan af point & click -genren, eller måske hvis du bare leder efter noget lidt anderledes at prøve. Kampagnen kører også en af ​​de giveaways, hvor du – i bytte for din e -mail -adresse – kan indtaste flere gange ved at besøge webstedet, skrive på sociale medier eller henvise venner, så hvis det er din slags, kan du tjekke det ud her.

Skiller nogen af ​​disse tilbud dig ud?





Source : https://www.nintendolife.com/news/2021/09/the_point_and_click_sale_discounts_10_games_on_switch