‘Pokémon Unite’ skjuler point midt i kampen for at forhindre spillere i at stoppe

EN Pokémon Unite udvikleren har meddelt, at det er bevidst at skjule scoren under kampe for at forhindre spillere i at stoppe tidligt.

I e-mail korrespondance med Kotaku, Pokémon Unite’s Producenten Masaaki Hoshino sagde: “Kampene varer 10 minutter, og spillerne har mulighed for at komme tilbage, så vi ønskede, at folk skulle spille uden at give op til det sidste.”

Den nemmeste måde for et hold at gøre comeback i Nintendos populære MMO er ved at besejre Zapdos, som dukker op i de sidste minutter af hver kamp. At lande det sidste hit på den legendariske fugl giver dit hold mulighed for at score point i de modsatte mål med det samme.

Dette skaber en enorm fordel for spillerne, da det normalt tager flere sekunder at score. Scoringsanimationen kan nulstilles ved at angribe modstandere, og som sådan skal mål være helt fri af det modsatte hold for at kunne score point.

Under hele kampen har spillerne stadig en indikation om, hvilket hold der vinder, selv uden numre. At score 100 point i ét mål ødelægger det, og spillerne kan nemt se, hvilke mål der er blevet taget ud på minikortet.

Annonceren fortæller også spillerne, hvilket hold der har scoret flere point med sætninger som “Vi er i spidsen”, “Vi kæmper” og det eftertrykkelige “Vi kæmper VIRKELIG”.

Men scorede point angiver ikke altid, hvilket hold der vinder eller taber. At spare point indtil sidste øjeblik, når de er det dobbelte værd, er en holdbar strategi. Hvis du kan se på minikortet, at det andet hold har point, kan det også give anledning til bekymring.

I andre Nintendo nyheder, på trods af at være ude kun et spørgsmål om uger, spillere af Metroid Dread har allerede været i stand til at fuldføre spillet på under 90 minutter.