Tottenham redder point mod Manchester United i Premier League-kamp

Tottenham Hotspur formåede at komme tilbage fra en 2-0-føring mod Manchester United og spille uafgjort 2-2 i en spændende Premier League-kamp torsdag. Mål fra Jadon Sancho og Marcus Rashford gav United en tidlig føring, men mål fra Pedro Porro og Son Heung-min sikrede Spurs et point.

United på fjerdepladsen i Premier League

Manchester United er nu på fjerdepladsen i Premier League og seks point foran Tottenham på femtepladsen med kun to kampe tilbage. Dette sætter reelt en stopper for Tottenhams håb om at spille i Champions League i næste sæson.

Protest mod Spurs-formand Daniel Levy efter nederlag til United

Efter Tottenhams nederlag til United, iscenesatte nogle fans en protest uden for stadion mod Spurs-formand Daniel Levy. Der lød tilråb om “Vi vil have Levy ud”.

Mål fra Sancho og Rashford gav United en tidlig føring

Sindetilstanden blev sur for Tottenham, da Jadon Sancho scorede det første mål efter syv minutter. Marcus Rashford fordoblede føringen lige før pausen.

Tottenham kommer tilbage i kampen

Efter at Harry Kanes skud blev stoppet, scorede Pedro Porro for Tottenham i det 56. minut. Efter flere chancer, formåede Son Heung-min at score det afgørende mål i det 79. minut, hvilket sikrede Spurs et point og tilfredse hjemmefans.

Ten Hag udtaler sig om kampen: “De mål, vi overgav, var alt for enkle, og vi kunne have holdt os væk fra dem. Selvfølgelig var det frustrerende, men læg ikke skylden på én spiller. Vi var ikke tilstrækkeligt kliniske, og jeg tror, ​​vi havde brug for en højere score.”

Kampen var en thrill ride for fans af begge hold og endte med et godt resultat for Tottenham, der stadig har muligheden for at slutte sæsonen på en høj note.

Kilde: Sports Unfold.