Genshin Impact 4.8: Dato og klokkeslæt for livestream

Genshin Impact 4.8 Livestream: Dato og tid

Genshin Impact har endelig annonceret dato og tidspunkt for version 4.8 livestream. Denne opdatering vil ikke være massiv, men den vil være den sidste før Natlan-opdateringen. Livestreamen forventes at afsløre mere information om Natlan og den kommende version 5.0, som forventes at blive en af ​​de største opdateringer i Genshin Impacts historie. Så her er datoen og klokkeslættet for Genshin 4.8-livestreamen, inklusive en nedtælling, så du ikke går glip af det.

Genshin Impact 4.8 Livestream Nedtælling

Nu hvor Genshin 4.8-livestreamens tid og dato er blevet annonceret, er her nedtællingen for at hjælpe dig med at se begivenheden i tide.

Genshin Impact 4.8 Livestream dato og klokkeslæt

Genshin Impact 4.8-livestreamen er planlagt til den 5. juli kl. 8:05 (UTC-4). Livestreamen vil blive udsendt på de officielle Genshin Impact Twitch og YouTube-kanaler. Udover at give information om den kommende version 4.8, vil livestreamen også give gendannelseskoder til en værdi af 300 Primogems.

Her er starttiderne for 4.8 livestreamen i forskellige regioner:

– New Delhi, Indien: 17:35 IST
– Tokyo, Japan: 21:05 JST
– Californien, USA: 05:05
– Beijing, Kina: 20:05 CST
– Toronto, Canada: 8:05
– Rom, Italien: 14:05 CET
– Melbourne, Australien: 22:05.
– Auckland, New Zealand: 6. juli kl. 12.05.

Genshin Impact version 4.8 burde være en lille opdatering med kun én ny 5-stjernet karakter, Emilie. Foruden Emilie er der hidtil også blevet spekuleret i bannerovertagelserne af Navia og Nilou. 4.8-livestreamen er vigtig primært på grund af den kommende Natlan 5.0-opdatering. Fællesskabet forventer meget mere information om Natlan i den næste livestream, især efter Natlan-traileren, der blev udgivet i slutningen af ​​4.7-livestreamen.

Kilde: www.bing.com