Xtreme Gaming sikrer plads i Top 3 i Elite League efter sejr over Team Liquid

China’s Resurgence in Elite League

Xtreme Gaming besejrede Team Liquid 2-1 for at sikre en plads i top 3 af Elite League. De sluttede sig til Team Falcons og Azure Ray på den sidste dag af turneringen.

Team Falcons og Azure Ray i Finalen

Team Falcons sikrede deres plads i finalen af Elite League ved at besejre Azure Ray 2-0 i øvre bracket finalen. I den sidste kamp på den næstsidste dag, tog Xtreme Gaming op imod Team Liquid for at sikre en plads i top 3, og kom ud på toppen med en 2-1 sejr over holdet fra Vesteuropa.

Billedkilde: [indsæt billede eller video her]

En Nøje Kamp mellem Xtreme Gaming og Team Liquid

De første to kampe var ret envejs. XG dominerede spillet 1 med en mid Viper og vandt spillet på lidt over 33 minutter med en kill-score på 34-11. Liquid gengældte med en overvældende sejr på 27-4 i spillet 2 på baggrund af Oracle, en ikonisk helt for dem. Det spil tog kun 28 minutter.

Det tredje spil var, hvor tingene virkelig blev interessante. XG fasede først en Bloodseeker for at modvirke Liquids første fase Pangolier, men sendte ham mid i stedet for den sikre bane. Liquid valgte Medusa, da hendes livspunkter stort set er hendes mana, hvilket ikke bidrager til Bloodseeker’s Thirst. XG trak Clinkz ud som deres carry, selvom det var før Medusa valget. Team Liquid havde en lille føring i de første halvanden time af spillet eller deromkring, men den nye Medusa er ikke som den gamle, der bliver stærkere, jo længere spillet varer. To hurtige dødsfald på Medusa vendte kampen, og XG endte med at vinde spillet.

Det Store Opgør i Best-of-5 Grand Finalen

De to kinesiske hold – Azure Ray og Xtreme Gaming – vil kæmpe det ud i lower bracket finalen af Elite League, og vinderen vil gå videre for at møde Team Falcons i grand finalen. Team Falcons har set uovervindelige ud i de seneste måneder og går efter en hattrick af premier Dota 2 turneringssejre. Hvis et af de kinesiske hold formår at slå dem, vil det skabe en spændende historie for de kommende turneringer, når vi bevæger os fra patch 7.35 til patch 7.36.