World Series of Warzone 2022

World Series of Warzone 2022 har kåret en ny mester. Her er vores opsummering af begivenheden.

Fans af Call of Duty: Warzone elsker absolut konkurrence. Warzone-turneringer er blevet afviklet regelmæssigt siden det blev udgivet i 2020, men de er blevet langsommere for nylig siden skiftet til Caldera fra Verdansk. World Series of Warzone er den største Warzone-turnering, der findes, arrangeret af Call of Duty selv, med $300.000 på spil.

I dag så vi den europæiske side af World Series of Warzone kick-off to dages konkurrence. Med 40 af de bedste trioer i Europa, der konkurrerede, kunne der kun være én vinder.

Savyultras, BBlade & Waartex WinWorld Series of Warzone 2022 EU

Vinderne af 2022 EU World Series of Warzone var Savyultras, BBlade og Waartex. Alle tre af disse spillere har været store navne i den europæiske krigszone siden begyndelsen, hvor Savyultras især konkurrerede i næsten alle turneringer. Nogle af jer husker måske Waartex fra professionel Call of Duty før hans overgang til streaming og Warzone også.

Trioen startede turneringen godt og skrabede sig bare ind i top 15 med 10 kills på kort 1. Det var dog spil to, der sendte dem til toppen af ​​ranglisten og cementerede deres chance for en sejr. De knugede sig til at vinde spil to med 20 drab, hvilket gav dem 40 point, næsten halvdelen af ​​deres samlede gevinst på 81,5. De resterende kampe var meget gennemsnitlige for holdet, men gode nok til at toppe ranglisten i slutningen af ​​de fem kampe og vandt med 81,5 point.

AyzenLR, iheedz og Gromalok blev nummer to med 81 point og gik glip af kun 0,5 point. Mens nogle større navne såsom Jukeyz blev nummer 4, var WarsZ kun nummer 11.

World Series of Warzone fortsætter i morgen den 7. september med den nordamerikanske konkurrence.